ویدیوهای آموزشی درمان دردهای پشت میانی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

خم کننده های ستون فقرات

کامل بودن دامنه حرکتی در تک به تک مهره ها برای سلامت مفصل ضروری است. تمرین امروز عضلات خم کننده ستون فقرات را به چالش می‌کشد.

سیاتیک وعضله پیریفورمیس

 عصب سیاتیک در حدود 17 درصد از افراد از داخل عضله پیریفورمیس (عضله‌ای کوچک در عمق لگن و باسن) عبور می‌کند.   بنابراین اسپاسم یا کوتاه شدن این عضله می‌تواند با تحریک عصب سیاتیک باعث ایجاد درد و علائم درگیری عصب شود. خیلی از افراد مبتلا به این اختلال، موقع نشستن روی باسن دچار تشدید درد می‌شوند.   با انجام تمرین بالا می‌توانید از فشار وارد بر عضله پیریفورمیس و درد سیاتیک بکاهید.

کایفوزیس : قوز بیش از حد یا گوژپشتی

کایفوزیس به قوز بیش از حد ستون فقرات در ناحیه پشت قفسه سینه اطلاق ‌‌می‌شود. این بیماری ممکن است در مشکلات استخوانی یا عضلانی، اختلالات مادرزادی، سوءتغذیه و کمبود ویتامین D، ضربه و … ریشه داشته باشد اما در بیشتر موارد به دلیل ضعف عضلات و عادت‌های غلط مثل نشستن، ایستادن و راه رفتن در وضعیت‌های نادرست ایجاد و تشدید ‌‌می‌شود.
از عوامل کایفوزیس در سنین بالا نیز ‌‌می‌توان به فرسودگی غضروف‌ها، تحلیل دیسک‌های بین‌مهره‌ای، پوکی استخوان، شکستگی‌های استرسی (ترک‌های ریز استخوانی) بر اثر پوکی استخوان یا مصرف طولانی‌مدت کورتن و مولتیپل میلوما (نوعی سرطان استخوان) اشاره کرد.
گوژپشتی در موارد خفیف بی‌علامت است اما در موارد شدید ‌‌می‌تواند باعث درد، دفورمیتی و عوارضی مثل درگیری اعصاب، اختلال عملکرد قلب و عروق، مشکلات تنفسی…

مقالات پیشنهادی ما به شما

درد ستون فقرات ؛ از تشخیص تا درمان آن | کلینیک کایرو پراکتیک دکتر شاهد صدر
اردیبهشت 25, 1398

درد ستون فقرات ؛ از تشخیص تا درمان آن

حرکات و وضعیت‌های غلط بدن از شایع‌ترین علل درد در نقاط مختلف ستون فقرات هستند. خوشبختانه اینگونه دردها اغلب با حرکات اصلاحی و ورزش‌درمانی تسکین پیدا می‌کنند اما عوامل بسیار دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند ستون بدن را دچار درد و آسیب حاد یا مزمن کنند. در اینگونه موارد ...
در این مقاله به مبحث بر علل درد کمر و راه های پیشگیری از آنها خواهیم داشت | کلینیک کایروپراکتیک دکتر شاهد صدر
اردیبهشت 19, 1398

بارداری و دردهای اسکلتی-عضلانی دوران بارداری

دوران بارداری برای خانم‌ها با تغییرات هورمونی و آناتومیکی بسیاری همراه است. مطالعات نشان می‌دهند که تقریبا تمام خانم‌ها طی این دوران درجاتی از مشکلات و دردهای اسکلتی-عضلانی مثل کمردرد، درد لگن، درد مچ، کرامپ‌های عضلانی و … را تجربه می‌کنند. در زمان بارداری، ترشح هورمون‌های پروژسترون و ریلاکسین افزایش ...
در این مقاله مروری بر علل درد کمر و راه های پیشگیری از آنها خواهیم داشت | کلینیک کایروپراکتیک دکتر شاهد صدر
اردیبهشت 17, 1398

علل کمردرد و راههای پیشگیری از آنها

شانزدهم اکتبر مصادف با بیست و چهارم مهرماه، روز جهانی «ستون فقرات» نام‌گذاری شده است. باتوجه به اهمیت و شیوع بالای دردهای مربوط به کمر، این تاریخ در بعضی از کشورها تحت عنوان روز «کمردرد» نیز شناخته می‌شود. کمردرد پس از سرماخوردگی و سردرد، شایع‌ترین ناراحتی افراد در جوامع کنونی ...
در این مقاله نگاهی برقرینه سازی در بدنسازی و اهمیت آن خواهیم داشت | کلینیک کایروپراکتیک دکتر شاهد صدر
اردیبهشت 14, 1398

قرینه‌سازی در بدنسازی

تقارن یکی از مهم‌ترین صفات فیزیک عضلانی بی‌نقص است. از لحاظ علمی نیز ثابت شده است که این ویژگی، پردازش‌های شناختی مغز را تسهیل می‌کند. به همین دلیل است که اجسام متقارن در ظاهر برای انسان از جذابیت بیشتری برخوردار هستند. تقارن همچنین بر طبیعت حکم‌فرما است و در تمام ...